27. Maj 2011 hos Carsten Trangeled
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
 

VÆRT:
Carsten Trangeled

DELTAGERE:
 Brian V,  Carsten T., Søren, Jesper, Brian R (halvt)

Afbud:
Jacob, Carsten Juul, Niels, Brian R (halvt)

MENU:   

 

Hovedret


Lækker wok på Thailandske manerer, dertil ris

Hertil rødvin Ripasso Valpolicella Pasqua. 

 

 

Dessert:   

Dessert Carte Dór is med lækker hjemmelavet rababer kompot, og chokovafler.

 

 

FORLØB:       

Vi ankom alle til tiden kl. 1800, folk var lidt forvirret over de mange afbud, som skyldtes alt fra børnehavefest til firmafest, over forkølelse. Os der var mødt op var også lidt underdrejede, Brian havde noget mave halløj og havde gylpet i løbet af dagen, men mødte dog op (godt fightet). Jesper havde meget hold i nakken, og kunne dårligt bevæge hovedet, og Søren havde et mindre, hold i nakken, så det var kun værten selv der var 100% fit for fight. 
Vi startede med at drikke lidt Brown ale, og tøsen (Søren) fik en RED fra royal, dertil forskellige slags chips. Jeg nåede lige at fortælle at br og jeg skulle ud og holde cognac/cigar foredrag dagen efter, Så var der mad som tidligere nævnt og det var godt nok lækkert lavet, meen der var mad nok til alle 8 og deres familier, så vi gik ikke sultne fra borde. Brian Rasmussen havde fortalt at han ville dukke op ca. 20.30, og han ankom 2027, så det var rigtig godt,vi fik lige nævnt at vi skulle holde cigar7cognac foredrag dagen efter, og vi hørte lidt om hvor god børnehave festen havde været.
Carsten tog af bordet og lavede lidt kaffe , så var vi ellers klar til at smage på Cognacer, og ja det er cognacer da vi skulle smage 3 af slagsen, og oven i købet blindsmage, det var ret sjovt og spændende. Vi skulle smage alle 3 cognacer og bedømme dem inden vi fik dem at se og hvad de kostede, det var både en udfordring, og spændende, og Carsten tog fusen på os, da den første cognac rent faktisk var rom der havde lagret på cognac fade, den anden cognac var ren undskyld udtrykket rævepis, man kan forestille sig at man får munden skyllet i træsprit, for derefter at rense efter med eddike syre, puuuhaa.. Den 3. cognac overraskede, og smagte ganske behageligt, og vi bedømte den til at koste en masse, men den var rent faktisk meget billig, så vi bestilte nogen flasker af den. 

Da vi havde smagt cognacer og bedømt, bevægede vi os ud i en overdækket terasse, der var overdækket med pressenninger, der skulle vi have dagens cigar, og fik øl til. Cigaren var af den lidt kraftigere type uden dog at være rigtig kraftig, den smagte fint, og havde en speciel størrelse, det kommer under cigar.
Carsten tændte op i weberen, og gjorde klar til en gå hjem ristet, meeeeeeeeeeeeeeeen der var hverken ristet eller rå løg det er lige før at det tæller en bøde . Vi kørte derefter hjem, Brian var så flink at køre forbi jyllinge og Greve, men da vi var nået 10 min. Fra Carsten vendte vi lige om da Brian havde glemt sin mobil, og sin blazer jakke.
Tak for et mande amputeret men rigtig hyggeligt coci arrangement. 

 

Cognac I: ROM plantation rum (Det var slet ikke en cognac)

Men en rom der havde lagret på cognacfade og vi var alle meget forvirret, og kunne ikke placere den overhovedet, og spurgte flere gange til om det var cognac da den var så sød.
(der kommer tekst fra Carsten om rommen) 
Vi bedømte den til 3 og efter prisen som er 450 fik den også 3 

Pris: kr. 450,-

 

Cognac II: Baron Otard V.S.O.P plasticflaske

Er en otard vsop men ikke en almindelig v.so.p men baron v.s.o.p i plasticflaske fy for satanden er sprittet,syrlig,tynd. Karakter 2 efter pris kr. 169.- stadig 2.

Pris: kr. 169,-

 

Cognac III: Manior 1 cru reserve Domaine seguinot Gr. Cham.

Meget afbalanceret rund pæn farve. Vi gav den alle 5 og troede den kostede mellem 8-1100 kr. Prisen er kr. 350.- og så fik den 5,4 men beholder 5 tallet.

Pris: kr. 350,-

 

Aftens Cigar I: Zino embassy selection LE Belicoso


Blandet meninger alle enige på nær søren som sædvane. kraftig god smag, ryger let, størrelse en helt ny blanding mellem robusto og torpedo. Belicoso. Lidt pebersmag. Bedømmelse 5og gæt pris ca. 100 kr. den kostede 8,5€, og fik 5 efterfølgende også. 

Pris: kr. 100,-

 


AFTENENS HØJDE PUNKT

 Tak for en rigtig god aften og tak til Carsten Trangeled for et godt arrangement.

Vi ses næste gang d. 19. August 2011 i Jyllinge hos Søren Kaiholm.