27. maj 2005 hos Jesper Faurholdt
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
 

VÆRT:
Jesper Faurholdt

DELTAGERE:
Thomas, Jesper L, Jesper O, Brian L, Brian R, Søren, Jacob og Niels

AFBUD:
Der var ingen afbud og alle kom næsten til tiden og den rigtige dag


Inden servering var der en kort generalforsamling, hvor alle ændringsforslag til vedtægter blev godkendt. Herunder indførelse af Portvinsbøde ved referater, der kommer senere end 14. dage efter samlingen og vedtagelse af At Coci’s Humidor nu tager fast ophold hos Brian L. 

MENU:
Bredt udvalg af grill retter vel tilrettet med tilbehør. Hertil blev der serveret blev der serveret rødvin fra hele kloden:
Argentinsk Merlot La Tengo 2003
Italiensk Merlot, Vazzola 2003 og 
Australsk blandingsvin Carbernet Sauvignon fra ikke nærmere angivet år.

Dessert: Islagkage af COOP´s den bedste hvortil der blev serveret en portvin : Red Companhia, Velha 

forløb 
Efter generalforsamling og et par pilsnere var der hyggelig rundvisning i tilstødende lystbådehavn. Jesper havde sørget for passende vejr til en aften i haven. Sidst på dagen udsatte Jesper os for en ubehagelig hukommelsestest, som nogen klarede bedre end andre.

Efter middagen var der vanen tro både Cognac og Cigarer. De sidste i glashylstre, som Niels nåede at slå i stykker. 


 
 
COGNAC:
Raymond Ragnaud 1989. (Efter lagring på fad i 15 år er cognacen aftappet på flaske og alt kontrolleret af den franske stat). Der var delte meninger om denne cognac, alt fra gode gadiner, god duft, til blød og flad. Vurderingerne lå derfor også fra 3 til 5 og prisskønnet lå fra 1300 kr til 600 kr.

Der er betalt kr. 895 for denne cognac, hvilket gav den en samlet score på 3,8 ud af 6 mulige.

Pris: Kr. 895,-


 

 

 

CIGAR:
Mercanudo Crystal med en længde på 5½” fra den Dominikanske Republik, der viste sig at falde i alles smag, selvom glashylstret ikke fik den til at tage sig bedre ud. Bedømmelsen gik over mild, rund, blid, godt sug, brænder godt til bare god. Skønnet lå fra 100 kr. op til 165 kr.

Da prisen viste sig at være 83 kr. blev Jesper sent i byen for at købe kasser til COCI’s medlemmer. Den samlede score røg i lyset af prisen helt op på 5,6 ud af 6 mulige. 

Pris: kr. 83,-