22. Marts 2013 hos Brian Vesterager
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
 

VÆRT:
Brian Vesterager

DELTAGERE:
Jesper, Brian V.,  Brian R., Carsten T.,  Carsten J. T., Jacob, Niels og Søren

Afbud: Ingen!!!

Generalforsamling 22/3 2013 HOS Brian Vesterager.

Alle var mødt op til aftalt mødetid kl. 1800, ……… på nær formanden og Niels, så der ligger en lille bøde og venter.. 

Årsberetning (ligger separat til webben).
Økonomi – overordnet god budgetterne de er overholdt og mere til, så vi har formået at opspare kr. 1.700.-, kontoen før dette møde var kr. 11.000.-

Valg af bestyrelse:

Formand: Søren Kaiholm
Næstformand: Brian Sloth Rasmussen
Kasser: Jesper Ljungstrøm
Humidormester: (Ny) Niels Tofte
Webmaster: Jacob Lundsvig

Medlemstal: ok, men vil gerne prøve et nyt emne af, det kommer senere.
Indkomment forslag fra Carsten, bøde for glemte glas kr. 500.- det blev vedtaget, og Jesper skriver til vedtægterne.
EVT. Jacob kan indgraverer vores initialer i glassene, og det blev der taget imod.

Velkomst drink: Moet & Chandon, samt oste, pølser og gammelt tørt brød.

 

MENU:   

Forret: Californisk hvidvin heavyweight chardonnay, dertil, et glas hummersuppe med ingefær uden hummere, men til siden lå et spyd med kammuslinger og rejer

Hovedret: 

Okse mørbrad og bønner, hjemmelavet rødvinssauce, dertil kartoffelkager med smør i stedet for fløde 
(lige i Prices ånd masser af smør).

Rødvin fra Californien dancing grape, den var rigtig meget god.

 

Dessert:   
Chokolade kage med hvid chokolade creme og chokolade fondant dertil en chokolade portvin, nææ der var lidt for meget chokolade, så den traditionelle ………… Martinez god t gættet. På fondanten var der printet noget Cognac godt tænkt Camilla (det er aftenens kok) 

 

FORLØB:       

Det var den mere officielle del af aftenen, og nu til selve ref.

Da vi ankom nogen senere end andre, blev vi taget imod med Moet & Chandon, mums og dertil medens generalforsamlingen kørte, et lille lækkert traktement af oste og pølser, samt gammelt tørt brød. 

Medens vi sidder i det bløde, skåler vi for Carsten der har været 10 år i ambulance tjenesten, og samtidig skåler vi for at Jacobs søn er blevet dianogsticeret, med infantil autisme og ADHD, ikke sjovt, men så ved man da hvorfor han reagerer som han gør, når han gør det.

Vi kravlede til bords, og i dagens anledning havde vi hyret en kok, afrydder barnepige for Brian Rasmussen, så vi kunne slappe af og bare nyde den gode mad.

Vi starter ud med en californisk hvidvin heavyweight chardonnay, dertil, et glas hummersuppe med ingefær uden hummere, men til siden lå et spyd med kammuslinger og rejer , til dette en skål fra Brian rasmussen som kunne fortælle at han har fået et barselsvikariat som Key account manager i Unilever, hvor de både sælger hummer knorr suppe, og becel, hvis vi skulle få brug for det. 

Niels, har fået udbetalt sin første pension fra Djøf, så han var både glad og følte sig gammel, forståeligt. 

Jesper har også fået nyt job i det offentlige som rådgiver for cheferne på DTU, hmmm hvad så under den kommende lockout skal han så også rådgive dem der??
Undertegnede er også ved at blive gammel, da jeg har fået mit første par briller,, ikke godt. 

Så blev det tid til hovedret, det var fantastisk konfirmationsmad, rødt kød og bønner, samt Knorrs sauce (brian you wish) meeen det var en lækker hjemmelavet rødvinssauce, dertil kartoffelkager med smør i stedet for fløde (lige i Prices ånd masser af smør).
Dertil en rødvin fra Californien dancing grape, den var rigtig meget god. 

Så var der 3 der havde fået ny bil, så masser af skåle der, Brian en Mondeo, Niels en kæmpe Audi (pensionen der blev udbetalt) og søren en Renault. Alle var glade meen Niels øffede lidt over at det var en Brian bil, da der var tonede ruder, og sænket undervogn, samt neonrør under neden, aahh så gralt var det ikke.

Carsten skålede da han har sat sig et mål at han skal dyrke en ironmann på Hawaii om 4 år, damn det er godt gået når han har gennemført, han søger bare nogen sponsorer, så mon ikke jesper kan rådgive lederne på DTU til at sponsere carsten lidt, det er vel ikke nepotisme eller hvad??

Carsten T er lige vågnet så han har også en skål, …. Han er tilbage efter et grimt uheld på cykel, så det var vel den bedste skål på aftenen. 

Så fik vi dessert en lækker chokolade kage med hvid chokolade creme og chokolade fondant dertil en chokolade portvin, nææ der var lidt for meget chokolade, så den traditionelle ………… Martinez god t gættet. På fondanten var der printet noget Cognac godt tænkt Camilla (det er aftenens kok) 

Så forsvand Brian rasmussen lidt da han syntes selskabet i køkkenet var kønnere end os, ja for det var ikke for at hjælpe med opvasken tror jeg. Imedens skålede undertegnde, da der igen var blevet vundet i danmarks indsamlingen, 8 billeter til koncert i parken. 

Carsten T har også fået ny bil, men var ikke lige vågen da vi andre skålede for nye biler. 
Derudover er Carsten t blevet medejer i JT3, tillykke med det.

Hov så kom Brian tilbage fra køkkenet, og kunne fortælle at han får ny seng på onsdag, ved ikke lige om det kom passende 

Så gik vi ind i det bløde igen, pga. generelforsamling skulle vi ikke bedømme cognac og cigarer denne aften, men vedtog at vi fremadrettet skal gøre dette til generelforsamlinger også, og derfor skal kontigentet sættes op til kr. 175.- fra 01/05 husk det alle sammen. 


Hvad der foregik i det bløde er udenfor referat som sædavnlig. 

Tak til Brian for en hyggelig samling.


Vi ses næste gang d. 14. Juni  2013 hos Søren Kaiholm i Jyllinge