30. Maj 2008 hos Brian Rasmussen
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
 

VÆRT:
Brian Rasmussen

DELTAGERE:
Niels, Jacob, Jesper F, Søren, Thomas, Carsten, Jesper Lj., Brian V.

Afbud:
0

MENU:   

 

Hovedret:    

Meget forsinket grillet kyllinge filet wrapped i bacon stegte kartofler og rodfrugter. 

Saucen var den bedste bearnaise fra Oscar.

Karton vin fra Australien Shiraz 2007 via Superbest

           

Dessert:   

Marengs is på grillen.  

Natmad:   

Frankfurter over bål.  

FORLØB:  

Vi startede lidt anderledes denne gang med at smage cognac ved ankomsten. 

Denne cognac var ikke en af de bedste vi har smagt, det kan være fordi vi fik den fra start, men den vandt ikke synderligt  senere på aftenen. Vi ventede lidt meget på maden, men det var fordi fætter BR ikke er så god med en grill endnu. J .  

Første skål kom fra Jacob, som stolt kunne fortælle at han nu er blevet gift og festen forløb som den skulle, og hele Danmark flagede for hans bryllup 24-Maj. Og i morgen gave fik han en Pearl cigarsaks. 

2. skål er fra Brian Rasmussen som er startet på nyt job, som category manager hos Valora Trade der bla. er leverings dygtige i Oscar bearnaise. Han lavede en skål mere da han har fået firma dyt  en Ford Mondeo. 

Rollefar havde en endnu mere vigtig skål, nemlig at han har formået at få den dejligste datter Signe som kom til verdenen den 20. april.

3. Skål kom fra Jesper Ljungstrøm som har fået job hos en advokat i Kbh.

Thomas indstiller en kandidat til næste gang det er officielt. 

Så var Jesper Leisner på banen med en quiz næsten som han plejer, og det er altid hyggeligt. Niels vandt (11 rigtige) foran Thomas og søren på en delt 2. plads.(10 rigtige) Fætter BR havde 5 rigtige godt gået      

 
COGNAC I:
 Debriac Grand Champagne 25 år

Debriac Cognac er fra huset Fransac, der stammer helt tilbage til 1838. Huset er stadig i familiens eje, da nu femte generation er ved roret i form af Georges Roullet.
Georges Roullet blander selv cognacen, og holder derved fast i familiens traditioner, hvorved der også kommer en ensartet kvalitet. Familien har selv marker, men køber også eaux-de-vie.
Debriac Grand Champagne 25 år er som navnet antyder med eaux-de-vie fra Grand Champagne, hvor den yngste har en alder på 25 år.
Duften er behagelig og starter med noter af vanilje og krydderier. Herefter træder alderen i gennem bl.a. med noter af fad og frugter. Smagen er stor og fyldig. Starten er meget kraftfuld og kompleks, hvor der bl.a. er noter af læder og træ (fad). Der også noter af tørrede frugter og en strejf af vanilje. Eftersmagen er lang, hvilket er forventeligt af en cognac med en mindste alder på 25 år og alle eaux-de-vie'erne er fra Grand Champagne.

Der var ikke så delte meninger om cognacen, før viden om pris fik den 3,2 og efter røg den ned på 3.1

Pris: kr.609,-

 

 

 

CIGAR I: Trinidad Habana Cuba 

Dette produkt er opkaldt efter Colonial City, én af Cubas smukkeste byer, og har kun én størrelse, Fundadores, hvilket betyder grundlæggere. Trinidad produceres kun i El Laguito-fabrikken og pakkes i en 'usædvanlig' mængde på 24 cigarer. Siden 1980 er Trinidad Fundadores blevet produceret eksklusivt for Fidel Castro. De eneste kasser, som har forladt Cuba, var gaver til fremmede diplomater. I 1994 røg 164 personer en Trinidad i Paris ved afslutningen på "The Century Dinner", som var organiseret af Marvin Shanken, chefredaktøren for Cigar Aficionado. Siden 1998 har denne eksklusive cigar været på markedet i Spanien.

Det var en ok cigar lang blærerøvs cigar brænder fint, men en del tør Alle troede den koster omkring 100 kr. og det ville give en karakter på  4,1. Prisen er kr. 225, folk var lige ved at sluge både cigar og slips, og karakteren røg straks ned på 2,4   

Pris: kr. 225,-

 

Tak for et lækkert arrangement hos Brian.

 

Vi ses i Greve den 22. August 2008 hos Søren.

Se flere Stemnings billeder her