6. Juni 2006 hos Søren Kaiholm
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links

 

VÆRT:
Søren Kaiholm

DELTAGERE:
Jesper F, Jesper L, Niels, Thomas, Jacob, Brian V., Brian R.

AFBUD:
Ingen


MENU:

Forret:

Røget laks m/ fromage frais og bacon på en bund af grillet babyspinat og rucola salat. Serveret på grillet toast  

                  

Hovedret:
Grillet roastbeef med kartofler og salat. 
Vinen var en santa Barbara Salento 2004   
 

          

Dessert:
Islagkage
Thomas Møller donerede hertil en LBV anno 1996 

    

 

    

FORLØB:

Se stemningsbilleder her...

Middagen var en god oplevelse med dertil hørende velsmagende vine.

Efter middagen havde vores selvudnævnte Quizmaster Jesper F. arrangeret en quiz. Thomas M. var velforberedt og havde selv pen med. Dette kunne desværre ikke hjælpe ham – ikke, at ende på sidste pladsen. Han fik dog en trøstepræmie: en 
”Happy Bump Truck”. Jesper L. blev vinder og fik en kaffekværn. Søren K. tog andenpladsen og blev belønnet med en Bratz taske.

Brian V. efterlyste mere disciplin. Det er fint nok med bøder, men der skulle jo ikke gerne komme nogen til udbetaling!!!

Vi blev alle bedt om at sætte kryds i kalenderen d. 25/11. Hvor vi skal på den glade gris. Møller vender tilbage med nærmere info.

Der blev talt om at flytte næste samling fra fredag d. 1. september til fredag d. 25. august. Det blev aftalt at såfremt ingen reagerede inden for en uge var det hermed på plads. Da jeg nu inden for 2 uger stadig ikke har hørt noget bekræfter jer hermed at Coci næste gang bliver fredag d. 25. august i Tune.

Efter diverse diskussioner, quiz, skåle m.m. gik vi over til aftenens hoved punkt.  

Aften blev sluttet af i haven med bål i låget fra Weber’en og pilsner i hånden.
Tak til Søren for en god aften med højt niveau hele vejen.

Vi ses i Tune d. 25. august 

 
COGNAC:
Gourry de Chadeville XO

Courry de Chadeville er Verdens ældste cognachus. XO som vi smagte er 35 år. Huset som er grundlagt i 1619 har hjemme i Segonzac som ligger i hjertet af det ypperste cognac område, nemlig Grande Champagne.
Der var bred enighed om at farven var flot, gardinerne relativt pæne og bouqueten blød. Smager var der lidt flere nuancer af. Prisen blev vurderet til mellem 499 og 1575. og snitkarakteren var 4,0
Prisen blev oplyst til 699,- og ny karakter 4,25 – afrundet til 4 glas

                                

 


 

 

 

CIGAR:
Macanudo Gold label

Vi har tidligere smagt Macanudo hvorfor forventningen var høj. Der er tale om en specielfremstillet cigar.
Historien om Macanudo tager sin begyndelse i 1868, hvor nogle cubanske cigarmagere flyttede deres cigarvirksomhed til Jamaica, hvor de specialiserede sig i fremstilling af Premium cigarer til det engelske marked.
Et århundrede senere - i 1971 - blev Macanudo introduceret i Amerika som et selvstændigt mærke. Macanudo opnåede hurtigt et ry som meget fine og milde cigarer og blev efterhånden det markedsledende mærke i USA - en position som holdes i dag.
I dag fremstilles alle Macanudo cigarer i Den Dominikanske Republik.

Macanudo Gold label har en dejlig duft og forventningen til smagen stor. Den er godt rullet og har et godt træk. Smagen skuffer !!! Dels i forhold til førstehåndsindtryk og dels i forhold til forventningen fra tidligere Macanudo. Prisen blev vurderet mellem 65 og 110 og snitkarakteren 4,0.
Prisen blev oplyst til 98 og ny karakter igen 4 rene cigarer.