7. April 2006 hos Thomas Møller
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
DATO: 07-04-2006 
VÆRT: Thomas Møller 
DELTAGERE: Jesper O, Jesper L, Thomas, Brian L, Niels, Brian R. Jacob,Søren
AFBUD: ingen

MENU: 
Luksus lasagne m/flute &salat dertil en lækker amarone vin della valpolicella classico 2001 meget lækker vin. Og meget lækker lasagne.
Dessert: Hvad ellers når vi er hos Thomas hans kones hjemmebragte islagkage direkte fra hjemis bilen, men som altid smagte den godt. 

FORLØB:
Vi startede med at afholde generalforsamling hvor årsberetningen blev godtaget, også selv om der var lidt hårde ord til vise personer.. Økonomien er god der er plus på Kr. 500.- på kontoen. 

Valg af bestyrelse blev genvalg til den siddende bestyrelse 
Formand: Søren Kaiholm
Næstformand: Brian Rasmussen
Økonomiansvarlig Jesper svensker ljungstrøm 
Web master Jakob
Web assistent: Brian Vesterager
Resten af gruppen kan bare slappe af og nyde det.. hver gang.. 

Medlemstallet forbliver 8 men gangen før næste generalforsamling tager vi op op der skal præsenteres et nyt muligt medlem.. 

Under eventuelt blev det nævnt om man kunne skylde en cigar i stedet for portvin når man havde ”syndet” (så jeg skylder nu meget desværre) og der var enighed om at det bliver vurderet fra gang til gang, det bestemmer den kommende vært. 

Skyldnere p.t. 
Søren Kaiholm
Thomas Møller x 2 Du tager 1 x portvin med til samling hos mig tak..Andre ting vi havde oppe:

Kamera med hver gang web Jesper sørger for at det kommer med eller at en har det med.. 
Nye billeder til hjemmesiden skal tages 16-06 2006 en husker en jakke som alle kan låne.. (husk slips Brian V. 

Under maden skålede vi for flere ting :

Jesper F nyt job igen men i samme koncern
Søren har solgt hus
Jakob ny lejlighed, samt han nu er den eneste der kan rode i den. 
Jesper l. er emigreret til hinsidan og lukrerer kun på Dk. Når han skal på hospitalet eller til lægen eller snylte med andre ting som vi andre betaler dyrt til. 

Søren K. havde lavet et par quizzer ret proaktivt og Thomas var klogest i verdens letteste quiz, 

I den anden quiz som handlede om cognac og cigarer, var der 13 spørgsmål og Jesper f, Jacob, og Niels havde 5 rigtige det er dårligt.. Nu var det tid til Cognag og Cigarer.. 


COGNAC : 

I dag fik vi en 33 år gammel Cognac cacon 1973 fins bois grand cru. 5. generation rigtig lækker cognac vi alle syntes var noget af det bedste vi har fået. Kraftige gardiner, fed cremet, kanonduft, uden snert af sprit. 
Den blev bedømt fra 5 til 6 i karakter før pris og folk gættede på 400 til 1295. efter prisen var karakteren fra 4 til 6 samlet karakter er 5 


Kr. 998.-(normalt) vi fik den for Kr. 880.-

CIGAR 
En Habana Fomseca god størrelse god smag brænder lige, den smagte godt uden at den var for stærk. Den er meget tynd i bladene Don fonseco som som har tobacco farmen er fra 1907.. meget kendt i spanien. 

Vi gav den fra 3-4 i karakter så den var ikke over imponeret og troede den kostede fra 73 til 120. efter prisen fik den karakter fra 3 til 5 samlet karakter er 4.0 prisen er kr. 78.- Efter dette kørte referenten hjem, da han skulle op og flyve tidligt næste morgen, men har hørt at festen fortsatte i de tilstødende billard lokaler. 


Det var alt for denne gang. 

Næste møde er:

FREDAG 16/Juni 2006 Hos Søren Kaiholm Sandbjergvej 33 skovlunde.. 

Søren Kaiholm