26. august 2005 hos Niels Tofte
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links

 

VÆRT:
Niels Tofte

DELTAGERE:
Jesper O, Jesper L, Søren, Thomas, Jacob, Brian L., Brian R.

AFBUD:
Ingen


MENU:

Forret:

Snegle 6 stk. i de rigtige ”æbleskivepander”, hvor nogle spiste flere end andre grundet følelserne for disse søde dyr, Jesper F, og jacob er meget dyrevenlige så de overlod størsteparten til os andre. Hertil en dejlig chablis 1er cru mums den var god. Godt hjemmebragt flute blev serveret til.  

                  

Hovedret:
ca. 3 ¼ er senere, kom en veltillavet oksemørbrad fra brazilien og senere fra metro. a la weber på banen, med kartofler af egen avl, god salat og en blandet salat med kartoffelstykker i, samt tidselolie over, dertil den mest lækre Caroline sauce jeg længe har smagt, det var rigtig godt. Til dette pragtmåltid blev serveret en god ”bib”bag in box vin fra Italien primitivo, ikke så ringe.      

 

          

Dessert:
Dejlig mandelbund (hjemmebagt) af Anne, med noget creme og smeltet chokolade på. Den var også rigtig god. Til dette en portvin porto cruz vintage 1989 som Jacob havde foræret, købt i skt. Tropez for 100 kr. den var god men Niels servede en fereira 20 år old Tawny, den var mere end suveræn.  

Igen rigtig god mad, pænt dækket op og i det hele taget godt.  

 

    

FORLØB:
Vi mødtes kl. 19.00 med at få serveret en tjekkisk øl som er købt på cafe Svejk i Kbh., dejlig øl og koster kun 10 kr. for en ½ liter. vi diskuterede websiden, som ikke er blevet vedligeholdt helt, og tog konsekvensen at udnævne Jacob til med ansvarlig sammen med Thomas, dette kunne vi tillade os da Thomas ikke var mødt op, men han billigede det da han kom.

Næste webmøde for webérne er den 15/9 hos Thomas, hvor der vil blive opdateret adresser og puttet relevante links på siden. Husk at melde jeres ændringer til jl@coci.dk, senest 01-09-2005.

Derefter gik vi ned og begyndte på maden som er beskrevet ovenfor. THOMAS MØDTE OP HEN AF 20.15 tiden. Der blev skålet for at Jacob har friet til sin kæreste, og de skal giftes den 19-08 2006, Stort Tillykke. Så skålede vi for at Brian har været hos os 3 gange i træk imponerende, til sidst skålede vi for at søren har fået nyt job eller rettere bare job. Vi lavede en latterlig quiz som handlede om det bedste klubfodboldhold i Danmark brø.. nå nej det bedste selvfølgelig FCK. Her vandt Brian V med 3 rigtige uden at vide noget om fodbold godt gået. Men igen på initiativ fra Jesper F, som skal have ros for stort initiativ, det kan vi andre lære lidt af.  Søren lovede at lave en quiz til næste samling.

Vi fik sammensat årets møder 2006 de følger nedenunder.

Efter middagen gik vi vanen tro en tur ned til vandet, for at cleare smagsløgene til aftens hovedpunkt.  

Da vi kom tilbage var Anne og Tine kommet hjem og vi fik serveret kaffe i de bløde møbler, med ild i den åbne pejs og Frankie på cdén rigtig hyggeligt. Resten af aftenen var ren hygge Niels blev træt lidt før vi andre tog hjem.

Tak for godt arrangement.

Næste samling er hos Brian V på Frederiksberg og er rykket til 25-11-2005.      

 

Datoer for 2006 blev fastlagt:
03-03 Thomas Møller NB! Generalforsamling
16-06 Søren Kaiholm
01-09 Brian Rasmussen
17-11 Jacob Lundsvig

 

 

 

 
COGNAC:
A.E Dor åbnet med proptrækker. Pæn flaske der ser ud som om den er bedre end den er.

 

De fleste syntes at farven var pæn, havde gode gardiner uden at det var fyldige gardiner, meget spruttet i duften, og smagen tynd og ikke imponerende. Første karakter var fra mellem 3 til 5 og en gættet pris på 300 til 1.100   

Da vi fik prisen at vide faldt karakteren fra 2. til 4 med et gennemsnit på 3,375 altså 3 glas ikke imponerende.
 Pris: Kr. 800,-

                                

 


 

 

 

CIGAR:
Havana Churchill. Uden mavebælte.

God størrelse, godt sug, men meget skuffende i smag, og drøjde. Før prisen blev der givet karakterer fra 2 til 4 en enkelt 5ér og en pris på alt fra 60 til 160.-  Da vi fik prisen at vide,dalede karakteren fra 1 til 5 stadigvæk fra den samme. Men den endte på 2.875 så det er en 3ér. 

Pris: kr. 99,-