7. november 2004 hos Brian Rasmussen
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
 

VÆRT:
Brian Rasmussen

DELTAGERE:
Jesper O, Jesper L, Niels, Thomas, Jacob, Brian L., Brian R.

AFBUD:
Søren Kaiholm.


MENU:

Hovedret:
Spaghetti med kødsauce.. hertil serveret en Hardi Siraz rødvin fra COOP!

Dessert:
Is med vafler. Til denne dejlige dessert en vanlig portvin.

God alm. mad som der måske var lidt for lidt af. Selvom selskabet ikke selv mente der manglede noget, kunne værten dog konstatere at der blev spist op.

 

FORLØB:
Middagen var som nævnt ikke den store kulinariske oplevelse, men af en sådan kvalitet at det var godt det samme. Det var nok spaghetti så alle blev mætte. Vin var det også nok af – specielt nu hvor Søren brillerede med ikke at være til stede. Sædvanen tro blev der skålet for hvad der nu var at skåle for. Det var ikke så meget denne gang, men det kommer nok til næste samling. 

 

Datoer for 2005 blev fastlagt:
19/2 Jesper Ljungstrøm NB! Generalforsamling
27/5 Jesper Faurholdt
26/8 Niels Tofte
18/11 Brian Vesterager

 

I anledning af julen havde Niels medbragt julekort fra CARE Danmark. Til denne hilsen hørte en post kaffe, som vi naturligvis smagte til de efterfølgende fornøjelser. Kaffen blev godkendt og smagte virkelig godt.


 
 
COGNAC:
Courvoisier Initiale Extra leveret I eksklusiv gavekarton m/silkefor

Courvoisier bliver kaldt "Le Cognac de Napoléon". Det skyldes en begivenhed i 1815, kort efter Napoléon var abdiceret. Han besluttede at flygte til Amerika med to fuldt lastede skibe, heriblandt flere fade Courvoisier. Halvvejs over Atlanten ombestemte Napoléon sig og overgav sig til englænderne. De tog Cognacen i forvaring, men eftersom de var ude af stand til at udtale navnet Courvoisier, døbte de den simpelthen "Napoléons Cognac".
Courvoisier INITIALE EXTRA er det ypperste, man kan finde inden for topcognac. Den elegante og raffinerede stil, flasken har, genfindes i selve produktet, der byder på ældre dråber i den mest raffinerede stil.
Det er Cognac fra Grande Champagne og Borderies, som er mere end 50 år gammel. Smagen er rig og kompleks med en lang og elegant eftersmag, som holder i flere minutter.

Ovenstående er så hvad producenten selv synes om Cognac’en. Vi andre var dog af en anden opfattelse. Alle var til dels enig om at det var en cognac over middel, men ikke det niveau der er beskrevet ovenfor. Gardiner og farve var som udgangspunkt flotte, men smagen skuffede de fleste prisen blev skudt til mellem 500 og 980,00
Snitkarakteren blev 4,0 – efter prisen faldt karakteren til 3,7

Pris: Kr. 1.855,-

 


 

 

 

CIGAR:
Criffins cigar – (min yndling – red.)

I anledning af at Davidoff startede produktionen af cigarer i Den Dominikanske Republik – Santa Domingo, har de fremstillet denne Griffin’s 20 års jubilæumsudgave – special XX limited edition - rubusto
Indlægget består af tre forskelling tobakssorter, alle fra forskellige høstår. Blandingen er aromatisk og krydret. Prisen blev skudt til mellem 55 og 97
Snitkarakteren blev 4,1, efter pris 4,6

Pris: kr. 62,-