7. november 2003 hos Søren Kaiholm
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
 

VÆRT:
Søren Kaiholm

DELTAGERE:
Jesper O, Jesper L, Thomas, Brian L, Niels, Brian R. Jacob

MENU:
steg af oksefillet m/tilbehør
choco-marcipan is
vin: Italiensk Barone di Sorano fra 2000 den smagte godt uden at være vauw, det er en ny vin som blandt kendere kaldes ”mini amorone”.

FORLØB:
Da jeg var vært og hele tiden skulle opvarte nogle tørstige sjæle og sultne sjæle, er det begrænset hvad jeg kan huske, der skete, andet end at det var hyggeligt som sædvanlig, så vidt jeg husker kom Niels endda før tiden.


 
COGNAC:

 
 

 

Ferrand Selection des anges (grand champagne 30 år)
I dag fik vi en anderledes cognac , i hvert tilfælde hvis man sammenholder navn og pris med indholdet. Navnet er fint og stasmmer fra en fin familie i cognac området, men i 1986 fik to studerende overtalt pierre ferrand til at slå sit navn stort op og markedsføre sig i U.S.A. de to studerende lavede en kontrakt med pierre, og tog røven på ham det resulterede i at de to studerende beholdte navnet men fik cognacen masseproduceret faktisk uden for cognac distriktet nær paris. Den stakkels cognac bonde er begyndt igen for sig selv men ikke med noget der er slået an endnu.

I bedømmelsen var ikke så uenige hverken før vi fik prisen a vide eller efter. Før pris er den vurderet til mellem 3 og 5 glas med et gennemsnit på 3.75. efter prisen er oplyst har den fået et gennemsnit på 3.85.
Prisen: Kr. 450/liter


CIGAR:
Davidoff panete extra vintage 2000 limited edition 2003
En middelstærk over i det stærke cigar, en cigar der var meget forskellig smag omkring, den er er fra den domikanske rep. Bladene er høstet i år 2000 som vaer et rigtig godt år i tobaksverdenen.
Der var delte meninger om denne cigar, før prisen blev oplyst blev den dømt til mellem 3 og 5 cigarer, og fik karakteren 4. og dømt til en pris på ca. Kr 85. Da prisen blev opgivet røg karakteren ned på 3,75. Og alle blev enige om at man betaler for at det skal hedde davidoff.

Vejl udsalg Kr.: 150,- vi fik den for Kr. 125.- v/ køb af 10 i en æske.

 

 

Det var alt for denne gang.

Næste møde er:

GENERALFORSAMLING HOS NIELS LØRDAG 07.02-2004
Påklædning : Jakkesæt..