28. august 2003 hos Brian Rasmussen
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
 

VÆRT:
Brian Larsen (hos Brian Rasmussen)

DELTAGERE:
Jesper O, Jesper L, Thomas, Brian L, Niels, Brian R, Søren

PRØVEMEDLEM:
Jacob Lundsvig (han blev optaget)

MENU:
Ristaffel, med kylling i bearnaise,
Hertil rødvin Jumilla Castillo de Luzon
Dessert: abemad med lækker creme. Dertil en lækker portvin burmester 10 år Tawny port sponseret af rolle.
 
FORLØB:
 
Vi mødtes kl. 18.00 altså de fleste, men ventede med at spise til kl. 19.00 da der var en der var længere om at bade end os andre skønt det havde regnet hele dagen. Vi fik noget lækker mad som sædvanlig, og god vin. Vi havde et prøvemedlem med nemlig Jacob Lundsvig som drengene fra koret har anbefalet, og han blev voteret tung nok til at blive optaget, så rigtig hjertelig velkommen til dig Jacob.
En stor reprimande til Brian L for det kedelige slips han havde taget på, næste gang må du med garanti gerne låne et af den pågældende vært.(vi kan splejse til et ), men BL. hørte også for dette resten af aftenen. Vi lavede en tipskupon, hvor vi skulle gætte lidt forskelligt om Cognac, det gik bedre for nogen end for andre, der var en der havde 8 rigtige og en der havde 10 forkerte(der var 12 spørgsmål. Så det var vellykket,) og jeg håber at alle lærte lidt. Efter maden fik vi Cognac og Cigarer som bliver beskrevet nedenfor. Vi debatterede kraftigt hvorvidt vi skal udvide klubben med et antal personer, og konklusionen blev at vi gerne vil udvide til 9 men ikke før at vi 8 der er nu har fået alting op at køre , det være sig web-siden, regler, kendskab til hinanden osv. Så om ca. et år vil vi hvis der er en der er interesseret invitere en mere med, vi har en der gerne vil nu men om han vil om et år vides ikke. Vi aftalte også at Søren Kaiholm skal prøve at få lavet en kasse til vores Cognac glas, med skum og plads til en round cutter , vi snakkede meget denne aften Thomas M. lovede at rette samtlige mail add. Og det er gjort i skrivende stund.

Som skrevet står i vedtægterne (som vi vedtog vil blive lavet om næste gang), var det ved denne samling tid til datoer for næste år og de er som følger:

07-02-2004
(Lørdag) Generalforsamling hos Niels vi mødes tidligere end normalt alle skal møde i hvid skjorte og slips(bl. Må gerne låne af mig kun slipset),Niels kommer med oplæg til generalf. næste gang.

30-04-2004
Thomas Møller i hans nye hus.

20-08-2004
Jacob Lundsvig.

02-11-2004
Brian Rasmussen (det kan være at BL: holder dette.).

Næste samling er hos Søren Kaiholm 07-11-2003. Kl. 18.00.

Vi prøvede at få et arrangement op at stå med Søren Frank på den sorte diamant men desværre var alle billetter solgt. Inden vurderingerne kommer blev vi enige om at fortælle hvor stort eller lille et 3 eller 4 tal den enkelte cognac/cigar får.
Det var en rigtig hyggelig aften, med masser af god snak , lidt visdom og en god diskusion, tak for god ro og orden.
 


 

 
COGNAC 1:

Begge Cognacer kom fra det samme hus nemlig font-borne i grand champagne, Font borne er en lille land ejendom der ligger på den sydlige del af de omkringliggende marker, der slutter op til charente floden, vi er midt i hjertet af grand champagne som alle ved er det bedste område. Cognacen her bliver destileret i kedler der er over 100 år gamle, de har en speciel form der gør at de fineste aromaer bliver bevaret i disse cognacer. De bliver lagret i en fugtig lade hvor det er mere normalt at lagre i en mørk kælder dette giver en speciel fylde.

Cognac 1 bedømmes som en cognac med tynde gardiner, god duft , lidt spids i smagen den er 10 år gammel vsop. Den har fået 3 glas men den samlede vurdering er 3,2.
Prisen på denne cognag er for 70 cl. 350 kr.

 

COGNAC 2:
Fra samme hus men en 20 års xo. Den er flot mørk i farven, lidt sprittet, overraskende men en god eftersmag. Den får 4 glas og en samlet vurdering på 4,2
Vejl udsalg Kr.: 775,- for 70 cl.

BL. Fik begge for en god pris jeg kan ikke huske prisen undskyld. (BL oplyser at sættet bestod af 2 stk. 50cl. flasker og kostede 775,- i alt).


 


CIGAR 1:
Rotchild 700 Domikanske republik. Normalpris 90 de kunne ikke sælge dem så de er nede i 45 kr. nu. Det er en meget mild cigar, som er mere i størrelse end gørelse, en blærerøvscigar , som er god til fester. Ingen af os ville give fuld pris for den. Røgen svier lidt i øjnene. Vi har givet den 3 cigarer men samlet vurdering er 3,2 der blev givet 3 2taller, og 5 3 taller.
Pris: Kr. 45,-

 

CIGAR 2:
Romeo et Juliet , habaneser god duft, den er krydret med et eller andet det gør at den af nogle blev dømt hårdt medens andre var vilde med den. Den er god til prisen. Som er 50 kr, der var meget uenighed i bedømmelsen da den fik 1 5 tal, og et 2 tal. Men samlet 3 cigarer og en total på 3,4.
Pris: Kr. 50,-