28. feb. 2003 hos Jesper Ljungstrøm
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links

Årets første Co-Ci arrangement blev afholdt i Greve hos Jesper Ljungstrøm, der var deltagelse af alle på nær Jesper Olsen som var i Østen på forretnings rejse, derudover havde vi et prøve medlem med endnu en Brian denne gang en Larsen, selvom han er en gavflap blev han optaget og igen byder vi ham velkommen i klubben og glæder os til at han udbreder sin viden om cigarer til os andre.

Vi fik rigtig god mad efter at undertegnede og de to Brianere kom ca 30 minutter for sent meget beklageligt. Menuen bestod af rigtig lækker kalvefillet gnedet i hvidløg og andre krydderier, muf det var godt, dertil asparges kartofler, bagte tomater jordskokker, og en cognac sauce der holdt nogle promiller der er ikke er acceptable at køre hjem på. Til dette fik vi en vin fra Australien som var god men senere fik vi en Rioja som var rigtig god.

Til dessert fik vi lækker is med rigtig lækre frugter til , kaktus figen, og en kiwano marineret i sherry dertil den efterhånden velkendte martinez portvin den må snart laves om til cocinez portvin.

Under maden debaterede vi hvordan vores hjemmeside skal se ud, og vi blev enige om at den skal indeholde vores navne og et billede, så skal der være et ikon med referater og et ikon med skabelon den skal NIELS TOFTE lave udkast til hvordan cagnacen vi har drukket er årstal, smag navn osv det samme skal ske på cigarerne, derudover skal vi forsøge at få et link sat ind med davidoffs eller en af de andres link og derved kunne opnå en rabat i den pågældende butik.

Der blev også i dag som foreskrevet i vedtægterne afholdt generalforsamling, hvor undertegnede blev genvalgt som formand/direktør, Brian blev genvalgt til næstformand/vicedirektør. Jesper Ljungstrøm blev valgt til økonomidirektør.

Vi blev enige om at ændre §3, så det ikke tager et år for nye medlemmer at blive optaget, men de skal anbefales så kommer de med på prøve også kan vi godkende dem eller ej , vi laver nye vedtægter og udsender dem senere
.
Vi havde i dag et prøve medlem med Brian Larsen og han blev optaget velkommen til dig brian.
Vi er i dag 7 medlemmer.
Vi talte også okonomi, og det var ikke så sjovt vi har mange penge på kontoen men kun hvis folk vil indbetale.

Skyldnerne er som følger:

Jesper O. kr. 450 for arrangement 28-02-03, 150 for år 2000. Og 150 for marts mdr. I alt: kr. 750.-
Jesper l. 150 for marts. Måned. I alt. Kr. 150.-
Niels 450 for arrangement 28-02-03, 150 for marts I alt: Kr. 600.-
Brian Larsen 150 kr. for marts, og 790 for overskuddeling 250 i indmeldelse I alt  Kr.1.190.-
Klatgæld ude: I alt. Kr.1.500.-
Indestående på kontoen: I alt. Kr.2.450.-

Derudover har jeg 2.000.- til jesper L og så skal jeg hæve 550 til ham for i fredags.
Pengene bedes indbetalt på.

Konto No: 5030 0001100595 Jyske bank Bagsværd.

Vi snakkede om at vi skal til cognac/cigar aften i davidoffhuset, det er en hverdag og vi foreslog at det skal være Onsdag 09-04-03. Vi vender tilbage i denne måned med mere konkrete detaljer, man skal kunne samle 15 personer og vi er kun 7 så hvis der er nogen der kender nogen kan i godt begynde at forberede dem på dette.

Brian,Thomas,og Jesper L, indstillede et nyt medlem som kommer på prøve næste gang en Jacob.

Nu til det mere sjove, der blev drukket en speciel kaffe fra Guatemala, den var rigtig god.

 
Jesper havde gjort noget meget interessant og imponerende denne gang nemlig at han havde købt 2 Cognacer( flasker) og 2 cigarer (til hver).
Cognacerne kommer begge fra samme hus nemlig Frapin, som er det største bouilleur de Cru( som betyder at det kun er vin fra egne marker man bruger), det er et 300 hektar stort område der bliver dyrket, og det ligger midt i smørhullet af grand champagne.Huset blev grundlagt i 1600 årstallet, af Pierre frapin deraf navnet. Det sjove er at huset i dag bliver drevet af Max Cointreau, som er i familie med Cointreau huset som alle ved hvad er, det kan også være derfor at deres cognacer i dag er lidt bløde idet og som de selv siger mest henvender sig til nybegyndere, damer, og asiatere som Niels fortalte mest drikker cognag med isterninger (som vi drikker baily).

Huset er delt op i to etager begge i kælderen, men det giver underligt nok 2 forskellige cognager, som vi smagte begge 2.

Chateau font pinot grande champagne
Som er fra nederste etage i kælderen, den er lysere end den anden vi fik, lidt stærk i smagen uden det bliver ubehageligt, lidt vanilieagtig smag, og figen smag.
Pris 540.

Domaine frapin premier grand cru.
Som er fra ¨1.salen¨ i kælderen, dyb farve ingen spritsmag/duft , rigtig god smager af tørret frugt, og lidt sød.
Pris 560.

Grunden til den store forskel er at cognacerne i 1. Sals kælderen kun ligger ½ år på nye fade( de andre ligger 1 år) og de ligger mere tørt hvorved fordampningen af alkohol bliver langsommeligere men vand fordampningen bliver højere, og omvendt i bunden af kælderen er fugtigheden større og processen omvendt.
 
Af cigarer fik også 2 fra samme sted:
Det var begge fra den Dominikanske republik, og huset de kommer fra er griffins.

Griffins 500 manduro
Den er længere end den anden, smager godt ikke for kraftigt nem at ryge. God for damer som mig.
Pris 50 kr.

Griffins Nafnal
Den er lille og buttet og meget stærk ikke noget for en dame som mig, dækbladene er gæret i 3 måneder, den er mørk hvor den anden er lys i dækbladene.
Pris. 60 kr.

Alt i alt en hyggelig aften med god mad drikke og røg, Niels blev lidt træt og syg og jeg håber at han er kommet sig igen.

Tak for en rigtig god aften.

Næste gang vi mødes er hos Jesper O. den 13/6-2003.

Sidste gang i år er hos undertegnede, 29/8-2003.Ha en god påske når tiden kommer

Med venlig hilsen.

Søren Kaiholm