13. sept. 2002 hos Brian Rasmussen
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
Denne samling blev afholdt hos Brian Rasmussen i Tune, hvor vi nød de sidste solstråler i denne Indian summer vi har haft den sidste måned.

Vi Havde desværre fået afbud fra Brian Hulz, (BH) , som skulle på kursus med hans arbejde, men igen gik han glip af en utrolig dejlig og hyggelig aften, vi glæder os til at se dig/ næste gang, da vi faktisk vedtog halvt (uden Brian´s tilstedeværelse ) at næste samling den 22-11-2002 ,skal afholdes hos Brian på Amager.

Brian Rasmussen indstillede et nyt medlem , Brian Larsen, som har meget stor interesse i Cognac men specielt i Cigarer han har 2 humidorer og andet udstyr derhjemme, så han kommer med på prøve næste gang, der er et lille men at nu har vi 3 der hedder Brian, det opponerede vi andre lidt imod, det ender jo med at vi skal hedde Brian til mellemnavn alle sammen men vi glæder os til at byde ham velkommen.


Vi gennemgik Økonomi, og den ser ret flot ud, der er 2.000.- kr. på kontoen, og BH skylder så lidt penge oveni, derudover blev det vedtaget at kontingent pr. 01-10-2002, stiger til Kr. 150 pr. måned, så dem der ikke har betalt via bank indtil videre må meget gerne pr. denne dato indbetale fast ovenstående beløb på følgende konto: 5030 – 110059-5.
Vi aftalte også efter vores vedtægter datoer for næste år, og de er som følger:

28-02-2003 Jesper Ljungstro^m.

13-06-2003 Jesper Olsen.

29-08-2003 Brian Larsen.

07-11-2003 Niels Tofte.

Vi vedtog derudover at kommende nye medlemmer skal betale hvad der svarer til overskudsdelingen vi andre har sparet op, så det kan blive dyrere og dyrere at blive medlem, men bruger vi en dag alle pengene, og der kommer et nyt medlem er minimum optagelsesgebyret stadigvæk Kr. 250.-.

BR havde grundet det gode vejr, valgt at grille 2 marineret kalkun bryster, samt marinerede grøntsager,og grillede kartofler på spyd mums det smagte helt utrolig godt, vi formåede da også 6 mennesker at konsumere 2 kg. Kød.
Vinen der blev serveret til, var helt perfekt, det var en Bordeux fra 98 Morquis de Alban,

For at udnytte grillkullene optimalt valgte BR, at grille ½ ananas ( til hver) der var marineret i brun farin og mørk rom, til dessert og servere en portvin Martinez til, det var rigtig rigtig godt, en god madoplevelse.

Nu er det tid at blive lidt mere seriøs, så BR lavede kaffe og dækkede op til Cognac og Cigar.
Lidt mere viden fik vi , da det blev fortalt at det faktisk er forkert at drikke kaffe til Cognac, da kaffen smadrer dine smagsløg, vi fik så en god kaffe så det det var ikke helt galt.

Af Cigar havde BR valgt at købe en Huan Clemente til Kr. 95.-som skilte sig ud ved at ”bære” 2 mavebælter hvorfor fandt vi aldrig ud af. Den smagte rigtig mildt lige noget for mig. Vi røg kun 5 af os, da expedienten hos W.Ø Larsen havde snydt BR for en cigar. Det var lidt ærgeligt.

Af Cognac havde BR valgt at købe en 10 års fra cognag huset Bisquet, som er et traditionsbundet gammelt hus fra midten af 18 hundred tallet, startet af den , på det tidspunkt kun 18 årige m. Bisquet. I dag er huset overtaget af et af de store og har ikke længere noget særpræg, men Cognacen smagte rigtig godt, og havde en blød næse og en behagelig eftersmag lidt sød uden det var for meget. Prisen for en liter er Kr. 495.-


Nu skulle indbegrebet af hygge oven på rigtig god mad og drikke indtræffe , der blev nemlig tændt bål i haven, som vi sad omkring i en times tid det var total Co-ci (cozy), mere kunne vi ikke forlange, resten af aftenen hyggede vi videre og drak en pils eller 2.
Tak til alle for en efter min mening rigtig god aften, med en rigtig god stemning, jeg glæder mig til at se jer igen til næste samling:
Fredag D. 22-11-2002.Med CoCi hilsener

Søren Kaiholm