7. juni 2002 hos Thomas Møller
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
Vi var i aften samlet hos vores Webmaster Thomas i hans hyggelige hus i Greve.

Vi var kun 5 der var mødt op da Jesper havde meldt afbud og Brian var flyttet den forgangne uge og derfor havde glemt alt om det, han lød som om han var ærgerlig over det, og vi glæder os til næste gang han kommer.(Manden kan jo betale sig fra det).

Vi startede på terassen med et lille glas, vejret var jo rigtig godt og satte os til bords for at nyde et rigtig lækkert måltid, bestående af indbagt mørbrad med hvidløg svitzede champignongs, og hjemmelavede store hasselbagte kartofler, samt rigtig god kraftig Cognac sauce , det var delikat, dertil fik vi en Spansk rødvin Don Navarro.

Vi fik vand i en karaffel der var meget speciel ved at låget var forbundet til et lod så skulle man bare hælde og håbe på der ikke kom undertryk i flasken.

Til dessert fik vi kærestens (snart fruens) hjemmebagte chokolade brownies med lækre danske jordbær (tror jeg) og en let yoghurt is , og dertil en god portvin martinez tawny port nam nam , efter alle lækkerierne, satte vi os over i det bløde og fik kaffe og Cognag samt Cigar.
 
Cognacen Camus Cuvee som er en speciel fremstilling der er lavet for at fejre 5. generations skifte i dette Cognachus. Den smagte ok, men det var det, tror jeg vi er alle enige om. Man kan sige at det var en klasse over sort renault. Niels tilføjede så at denne cognac er tilsat karamel, det er der også andre der er , men denne er for at tilpasse smagen det Japanske marked, da de drikker det med isterninger. Prisen for denne flaske er Kr. 355.-

Cigaren var en Habana Partagas- og den hedder Luzenda, kommer fra Cuba den var rigtig god i starten,men senere blev den mere kompact, og god for rigtige mænd, jeg tilstår at mine lunger kun holdt en ½ , men de garvede røg det hele, og nød det i fulde drag, vi cuttede cigaren med en roundcutter, som er langt bedre end en normal knivklipper da den ikke ødelægger bladene, men kun laver et hul i midten, det må invistere i til fremtiden.
Cigaren koster Kr. 148.-.

Alt i alt en rigtig god aften, og for dem der ikke var med glæder vi os til at se jer næste gang.

Ha en rigtig god sommer , nyd resten af VM, og Thomas håber dig og Rikke får et godt bryllup den 10- August.

Med gode sommerhilsener
Søren Kaiholm