27. maj 2002 hos Søren Kaiholm
 

Forside

Vedtægter

Referater

Links
Hej Alle

Først en kæmpe unskyldning for mit sene referat det er ikke iorden, men vi er lige flyttet og inden jeg fandt kassen med papirer og diverse gik der lidt tid.

Aftenen blev afholdt hos undertegnede, den 8 marts dette år, hvor vi startede med at byde velkommen til et nyt medlem Jesper Olsen , han har været med længe men det var første gang han deltog fysisk.

Jeg Serverede til en start en kaviarrand med lidt hjemmebagt flutes, dertil en chardoney hvidvin.
Til hovedret fik vi en mørbrad i fad med diverse tilbehør, samt italiensk rødvin.

Dessert kan jeg ikke huske pinligt om jeg havde lavet, men det kan ikke have været så interessant.

Et lille surt opstød skal lyde herfra , specielt efter at have hørt fra andre deltagere, vil jeg kraftigt anmode folk om at ankomme i en tilstand , så man ved bordet er i stand til at kommunikere på andre måder end gennem sin mobiltelefon , da det et eller andet sted forstyrer stemningen en del.

Den mere seriøse del af aftenen begyndte med kaffe hvortil vi fik en cognac fra huset leopold Gourmel, det var en age de fleurs som betyder at den har lagret i 12 år. Det unikke ved dette hus er at de ikke blander årgangene som nogle af de få i Frankrig, derfor classificere de ikke deres cognacér med vsop, vs, xxo, xo osv. osv. Men ved navne.

Af cigar havde jeg været hos olsen i københavn og fik kyndig vejledning i deres store humidør hus det er nok ikke stavet rigtigt men i ved hvad jeg mener. Jeg købte en cigar der var fyldt med Dominco tobak og piloto cobana,med et dæksbladder hedder comiecot, den var rimelig mild, men jeg glæder mig meget til jeg får mere forstand på cigarer.

det var en hyggelig aften, og næste gang jeg skal holde skal vi gøre det på vores nye adresse, som er Sandbjergvej 33 2740 skovlunde telefon no er det samme.

Vi har i den mellemlæggende tid desværre fået en udmelding fra Lars Meincke, hvilket jeg syntes er ærgeligt men sådan er det.

Næste samling bliver fredag den 07. Juni hos Thomas Møller, han sender invitationer ud snarest.

Med CoCi´hilsener

Søren Kaiholm